Стани програмист за един ден!

Абсолютно безплатно Huawei и 74 СОУ „Гоце Делчев“ в рамките на един ден ще ти покажат разнообразието на кариерния път, свързан с новите технологии! На седми юни (16.06) от 11:00 в 74 СОУ „Гоце Делчев ще се проведат 12 семинара за въвеждане в програмирането, 6 лекции за реализацията в IT сектора, разговори с програмисти и студенти и, за да избегнем заблудата, че програмистът е заклещен пред компютъра, Boulderland ще ни предостави мобилна стена за катерене по време на събитието! 🙂

Не е задължително да имаш предварителни знания или дори да си решен, че ще искаш да се занимаваш с компютри. Целта е просто да провериш за себе си, дали това е твоето нещо, както и да разбереш, с какво се занимават хората, които работят с програмисти, без самите те да са такива.

Програмисти за един ден ще станат първите 150 записали се! Достатъчно е да попълниш формуляра по-долу и ние ще се свържем с теб! 🙂 Давай още сега, преди да са свършили местата!

Ако искате да участвате като лектори, да държите семинар или просто да си поговорите с ученици, попълнете следния формуляр.

110634_ZR_070_Robots2

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s