Станислава – новият координатор проекти

С голяма радост и  удоволствие ви представяме новия член на екипа ни – Станислава Гатева. Тя е нашият координатор проекти. Нейната работа е свързана с координирането на преводите, помощ с привличането на финансиране, координиране на изпълнението на различни наши проекти и цялостна подкрепа на дейността на “Образование без раници” и прилагането на Кан Академия в България.

StanislavaСтанислава има опит в управлението на международни проекти в областта на образованието и обучението. Работила е по програмите на Европейската комисия – Грюндвиг, Сократ,  Леонардо да Винчи и Учене през целия живот. В рамките на проектите, в които е участвала, са разработени множество иновативни обучения за развитие на личностни и професионални умения на разнообразни групи обучаеми, включително за хора в неравностойно положение и с увреждания.

Станислава е завършила специалност Маркетинг в Университета за световно и национално стопанство и Управление на проекти в Международно висше бизнес училище.

Станислава  е привърженик на действените методи за учене и стимулиране на учащите да са активната страна в процеса на учене. В свободното си време се занимава с психодрама – метод за групова терапия, но и метод, който може да бъде прилаган в обучения  за развитие на практически умения. Наскоро се дипломира и като психодрама асистент към Сдружение „Пространство за психодраматични практики“.

За Станислава Кан Академия е важен ресурс, в който съдържанието е представено по достъпен и най-вече завладяващ начин. Освен със значимия опит, който носи със себе си, тя ни спечели и с огромната си мотивация да помогне Кан Академия да се ползва широко и на български език.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s